Liliana Pazari – zonja e palodhur!

Liliana Pazari - zonja e palodhur! Nga Marsida T. Najdeni 7 maj 2020 "Duajeni tjetrin, si doni veten tuaj. Duajeni Shqipërinë, si doni familjen tuaj. Me dashtë të mirën e tjetrit dhe të vendit tënd, është kryet e filozofisë." (Sheh Ahmet Pazari) Meqë kryetarit t'Bashkisë Tironës nuk i bi ndërmend për historinë e qytetit tonë,... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑