Carac… sa shumë të kërkova.

Carac... sa shumë të kërkova. Nga Marsida T. Najdeni 6 tetor 2018 Me caracin në Tironën e zemrës sime më lidhin kujtime të numërta. Nisesha për të shku tek nona dhe kur arrija "çu bone mi t'keqen u qelle (vonove) fort" më thoshte nona që s'i dinte aventurat e mia me caracat. Kacavjerrja në mur... Continue Reading →

Bujaria Tironse

Bujaria Tironse Nga Marsida T. Najdeni 18 gusht 2018 Hape shpirtin o tirons Xhymertlliku fillo m’fis. Shif me zemën jo veç me sy Nimo kur o për t’nimu. Jepi i dor kushrinit tat Funia le ta di perenia jo robi. Boje t’mirën hudhe m’det Kot s’kon pas thon t’vjetrit përher. Po s’ju gjinëm njoni tjetrit... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑