Çfarë mendon Murat?

Nuk e kisha parë ndonjëherë këtë foto nga Kel Marubi me kaq cilësi.Më foli drejtpërdrejt Murati jonë.24 gusht 2020 Nga Marsida T. NajdeniÇfarë mendon Murat?Je mërzit me ne Murat.Hallakat nëpër botë.Shqipen n’dorë t’kujt e kemi lënë.Largu shqiptari dhe coptu.I varfën si përherë dhe i tradhtu.Edhe shqip s’po di me knu.Tu rrit nera e qofsh beku.Ti... Continue Reading →

Vivi që nuk plaket kurrë!

Vivi që nuk plaket kurrë! Nga Marsida T. Najdeni 18 prill 2020 Mu përgjigj në telefon me ëmbëlsinë karakteristike të një gruaje tironse. "Mirmroma" thashë unë direkte, si me dasht me i lënë me kuptuar se me mua nuk duhet ta kishte problem që të shkonte në gen. Aq, një fjalë e thënë në gjuhën... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑