Jeta e bukur e Eqerem Stërmasit.

Jeta e bukur e Eqerem Stërmasit.Nga Marsida T. Najdeni29 gusht 2020Po të dëgjosh dhe lexosh pushtuesit e kuq të 1944, të cilët jetuan qyl në pronat e shtëpiat e familjeve tironase, ku nuk kishin derdhur një pikë djersë, do dëgjosh sesi tironsit paskish qenë medemek të prapambetur. Kjo fushatë propagandiste e pabazë, sepse tironsit ishin... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑