“Jeta në katund” nga Hasan Farka 1938-39

JETA NË KATUND TRANSMETIMI I KONCERTIT TASHKO-PALUCA NË KATUND Nga Hasan Farka (Bulk Përparimtar) gazeta “Java” 1938-39. JAVËN e kalueme, posa që mora vesht se koncerti i zonjushavet Tashko dhe Paluca do të transmetohesh me radio, me gëzim thirra katundarët fqinjë të ndigjojnë nga radio e jeme që punon me batteri, se edhe ata më... Continue Reading →

Të dua, o mon!

Të dua, o mon! – Tregim nga Marsida T. Najdeni 7 gusht 2018 (Botuar për herë të parë tek Tirona.Website të mikut tim, Olsi Ferrazinit, më 27 gusht 2018) Ma hoqi me vrull doçkën e vogël nga imja dhe vrapoi duke qeshur fort. Për një çast nga maraku zemra mu ndal. Ajo ishte e vogël as 5... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑