Goc Tirone

Goc Tirone Nga Marsida T. Najdeni14 gusht 2020Sa propagandë në emrin tënd. Sa fjalë e sa gënjeshtra për ty. Edhe pse nuk dinë historinë e tyre familjare më shumë se tre breza, ende besojnë në pallavrat e thurura kundra teje, që shkon dhe më shumë se dhjetë breza në pemën familjare. Sajesa nga ata me... Continue Reading →

Bujaria Tironse

Bujaria Tironse Nga Marsida T. Najdeni 18 gusht 2018 Hape shpirtin o tirons Xhymertlliku fillo m’fis. Shif me zemën jo veç me sy Nimo kur o për t’nimu. Jepi i dor kushrinit tat Funia le ta di perenia jo robi. Boje t’mirën hudhe m’det Kot s’kon pas thon t’vjetrit përher. Po s’ju gjinëm njoni tjetrit... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑